Ali Ballı, köftecide müşteriden aldığı 20 TL’lik kağıt paranın üzerinde bir şeyler yazdığını fark etti. Parayı kontrol eden Ballı, üzerinde şu ifadelerin yazılı olduğunu gördü: "Bu para benim sadakam. Lütfen bu parayı bulan bana dua etsin. Ben Alper’i çok seviyorum. Allah’ım onu bana nasip etsin. Ben Alper’i çok seviyorum. Allah’ım onu bana nasip etsin. Güzel bir geleceğimiz olsun. Kavuşalım artık."

Alper’e mesaj: Bu zaman da böylesini bulamazsın!

Taytak: Gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum! Taytak: Gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum!

İş Yeri Çalışanlarının Tepkisi

İlk kez böyle bir durumla karşılaşan iş yeri çalışanları, yazıyı görünce şaşkınlık yaşadı. Ali Ballı, yazının içeriğini öğrendikten sonra şunları söyledi: "Herhangi bir şey olmadı. Normal sıradan bir müşteriye gitmiştim. Yemeği verdikten sonra para verdi. Normal olarak ücretini ödedi. Ben de parayı buraya getirdim. Parayı kasaya teslim ederken böyle ilginç bir yazı buldum. Sanırım bir hanımefendi sevgilisiyle aşk yaşarken ömür boyu onunla mutlu olmak istemiş. İnşallah hanımefendinin duası kabul olur, bir ömür boyu mutlu olurlar."

Alper’e mesaj: Bu zaman da böylesini bulamazsın!

Ali Ballı'dan Alper'e Mesaj

Ballı, yazıya konu olan Alper isimli kişiye seslenerek, "Alper bu kızı duy, bu zamanda böyle bir kız bulamazsın" dedi. Ali Ballı ayrıca şunları ekledi: "20 TL’nin üzerindeki ilginç yazıyı gördüğümde gerçekten çok şaşırdım. Bu paranın sadaka olarak verildiğini ve yazının ne kadar içten olduğunu gördüm. Umarım bu hanımefendinin duası kabul olur ve Alper ile mutlu bir geleceğe adım atarlar. Alper de duysun bu kızı artık. Kaçırmasın. Bu zamanda böylesini bulamazsın."

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ