Özkaya, Bolvadin’in spor alanında kalkınması için yürütülen çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirterek, yeni spor yatırımlarının da yolda olduğunu müjdeledi.

Milletvekili Özkaya, "Bolvadin ilçemiz için durmadan çalışmaya devam ediyoruz. İlçemizde gençlerimizin sporla buluşması ve daha modern tesislerde spor yapabilmesi için bu tür yatırımlar büyük önem taşıyor. İnşallah önümüzdeki hafta, diğer ilçelerimizin de spor yatırımları konusunda Bakan Osman Aşkın Bak ile bir görüşme gerçekleştireceğiz. Bu görüşmede, Afyonkarahisar genelindeki spor tesislerine yönelik yeni projeler ve yatırımlar üzerinde duracağız. Şehrimize spor alanında kazandırdığımız yatırımları sürdüreceğiz," şeklinde konuştu.

Özkaya, sözlerinin devamında, kadim kent Bolvadin’e kazandırılan bu kapalı spor salonunun ilçeye hayırlı olmasını dileyerek, spora yapılan yatırımların bölgenin gençleri için büyük fırsatlar yaratacağını ifade etti. Bolvadin’deki bu yatırımın, sporun her alanında gençlerin gelişimine katkı sağlayacağını vurgulayan Özkaya, bölgenin potansiyelinin daha da ileriye taşınacağını belirtti.

13 yaşında hafız oldu, 16 yaşında da Umre’ye gitti 13 yaşında hafız oldu, 16 yaşında da Umre’ye gitti

Son olarak, Bolvadin’in spor ve diğer alanlardaki yatırımlarla kalkınmaya devam edeceğini belirten Milletvekili Özkaya, bu tür projelerin ilçenin gelişimine önemli katkılar sunduğunu ve hükümetin desteğinin devam edeceğini söyledi.

Kaynak: GAMZE KOÇAK