Sarıyer Belediyesi'nde "Yılın Bektaşı" Ödülü Müjdat Kayayerli'ye Verildi Sarıyer Belediyesi'nde "Yılın Bektaşı" Ödülü Müjdat Kayayerli'ye Verildi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü, Teknoloji Yarışmaları Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Kaysal, Teknoloji Yarışmaları Koordinatör Yardımcıları Öğr. Gör. Fatih Mazlum ve Arş. Gör. İbrahim Çelik, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.

AKÜ’den Serteser’e ziyaret!

Teknoloji Yarışmalarına Destek ve İş Birliği

Ziyaret sırasında, yapılması planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Kaysal, ATSO’nun projelere verdiği destekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu iş birliğinin öğrencilerin gelişimine büyük katkı sağladığını belirtti. Başkan Hüsnü Serteser de AKÜ’nün projelerini yakından takip ettiklerini ve bu tür iş birliklerini önemsediklerini ifade etti.

Başkan Serteser, AKÜ temsilcilerine teşekkür ederek, gelecekteki projelerde de birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.

Kaynak: FATMA SEDA CAN