Afyon Kocatepe Üniversitesi Turizm Fakültesi, öğrencilerinin mesleki gelişimini desteklemek amacıyla "Akademi, Sektör ve Öğrenci Buluşmaları Etkinlikleri" adında bir dizi seminer düzenledi. Bu etkinliklerde, öğrencilere Amerika ve Avrupa'da staj yapma fırsatları, işe alım süreçleri ve iş dünyasındaki son trendler hakkında bilgiler sunuldu.

Big Apple Türkiye yetkililerinin katılımı ile "Amerika ve Avrupa'da Maaşlı Staj" konusunun ele alındığı seminer büyük ilgi gördü. Ayrıca, Akrones Thermal, SPA, Convention & Sport Hotel İnsan Kaynakları Müdürü Meryem Atalay, "Adayların İşe Alım Süreci, Mülakatlar ve İş Dünyasındaki Değişimler" başlıklı bir seminer verdi. Etkinlikler turizm sektöründeki öğrenciler için büyük faydalar sağladı.

Turizm Fakültesi Uygulama Mutfağında gerçekleşen bir diğer etkinlik ise, Afyonkarahisar Double Tree by Hilton Mutfak Şefi Ali Polat'ın ve Junior Şef Ali Osman Ülgüner'in önderliğinde "Eti Senin Kemiği Benim" seminerinde uygulamalı eğitimlerin yapılmasını içerdi. Etkinliğin sonunda, şeflere, katkılarından ötürü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Mustafa Sandıkcı tarafından teşekkür belgeleri verildi.

Bu etkinlik dizisi, Turizm Fakültesi Reha Kora Konferans Salonunda düzenlendi ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Turizm İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği bölümlerinden pek çok öğrenci katılım sağladı.

2024-YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı! 2024-YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı!

Editör: Tuğba Özkan