Bir süredir kanserle mücadele eden Özlem Akınözü, hastalığa yenik düştü. Hercai dizisindeki performansıyla geniş hayran kitlesine ulaşan Akın Akınözü'nün, aynı zamanda Karagül ve Deliha gibi yapımlarda da yer alan annesi Özlem Akınözü'nün ölümü, sanat dünyasında derin bir üzüntü yarattı.

Aşdöad

Mehmet Bozkuş: Siber savaş Mehmet Bozkuş: Siber savaş

Sanat Dünyası Yasta

Oyunculuktaki başarısının yanı sıra kibarlığı ve güzelliğiyle tanınan Özlem Akınözü'nün vefatı, sanat dünyasında yas havası estirdi. Anne acısıyla yıkılan Akın Akınözü'nden henüz bir açıklama gelmedi. Cenaze töreniyle ilgili detaylar ise henüz netleşmiş değil.

Saca

Özlem Akınözü'nün Kariyeri

1964 yılında Ankara'da doğan Özlem Akınözü, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Usta oyuncu Süreyya Arın'ın kızı olan Akınözü, TRT'nin ilk spikerlerinden biri olarak İpek Yolu ve birçok belgeselde seslendirme yaptı. 2003 yılından beri Milli Eğitim Bakanlığı'nın eğitim CD'lerinin seslendirme işlerini üstlenen Akınözü, Sensiz Olmuyor, Sahte Prenses, Dicle, Tek Türkiye, Karagül, Zeytin Tepesi, Payitaht Abdülhamit ve Deliha 2 gibi birçok yapımda rol aldı.

Öldü-1

Akın Akınözü'nden Henüz Açıklama Yok

Anne acısıyla sarsılan Akın Akınözü, annesinin vefatıyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Sanat dünyası ve hayranları, ünlü oyuncunun bu zor gününde yanında olmaya çalışıyor. Cenaze töreniyle ilgili detayların kısa süre içinde açıklanması bekleniyor.

Kaynak: FATMA SEDA CAN