Daha önce Türkçe, İngilizce ve Almanca dillerinde yayımlanan bu önemli eser, şimdi de Hollandaca olarak okurlarla buluştu.

Kitapta, barış psikolojisi üzerine çok boyutlu analizler ve etkili çözüm önerileri sunuluyor. Hem derin teorik bilgilere hem de pratik deneyimlere dayanan Vrede Psychologie, özellikle günümüzde dünya barışına en çok ihtiyaç duyulan bir dönemde yayımlanmasıyla dikkat çekiyor. Barış olgusunu bütün detaylarıyla masaya yatıran kitap, barışa ulaşmanın tek yolunun içsel çatışmaları aşmak olduğuna vurgu yapıyor.

Domuztepe Höyüğü'nde 7 bin 600 yıllık çocuk ve bebek iskeletleri bulundu! Domuztepe Höyüğü'nde 7 bin 600 yıllık çocuk ve bebek iskeletleri bulundu!

Hollandaca baskısının ardından Fransızca, Yunanca, Arapça, İspanyolca, İtalyanca, Çince, Rusça ve Korece’ye de çevrilen kitap, yakında bu dillerde de yayımlanacak. Yazarın, 27-29 Eylül Hollanda, 1-3 Ekim Barselona, 4-6 Ekim Kıbrıs, 16-20 Ekim Frankfurt, 6-17 Kasım Birleşik Arap Emirlikleri, 15-17 Kasım Çin ve 30 Kasım’da Meksika'da düzenlenecek kitap fuarlarında okuyucularıyla buluşacağı ve imza günleri düzenleyeceği de açıklandı.

Manaf, 95 eserle okurların karşısına çıkıyor ve kişisel gelişim alanında dünya genelinde büyük ilgi görüyor. Kitaplarında keskin analizleri ve farkındalık yaratan anlatımıyla öne çıkan yazar, barış, mutluluk, başarı ve insan doğası gibi evrensel konuları ele alıyor.

Tek solukta okunacak bir başucu kitabı olan Vrede Psychologie, barışa dair tüm sorulara yanıt sunarak okuyucularını derin bir yolculuğa davet ediyor.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ