Sevim, konuşmasının başında İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına dikkat çekerek, “Soykırımcı İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik başlattığı saldırılar 360 gündür devam ediyor. Bu saldırılarda kadın ve çocukların da aralarında bulunduğu binlerce Filistinli hayatını kaybetti” dedi. İsrail’in bölgedeki savaşı genişletme arzusu taşıdığına dikkat çeken Sevim, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın da bu yöndeki açıklamalarını hatırlattı.

CHP'YE YÖNELİK ELEŞTİRİLER

Sevim, konuşmasının devamında CHP’nin İsrail’e karşı sessiz kalmasını eleştirerek, sosyalist enternasyonal üyesi partilerin de benzer bir tavır sergilediğini ifade etti. “CHP hangi solun yolcusu?” diye soran Sevim, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ise BM’de mazlumları savunduğunu ve Türkiye’nin yatırım gücünü artırmak için çalışmalar yürüttüğünü vurguladı.

AFYONKARAHİSAR’DAKİ YATIRIMLAR VE AÇILIŞLAR

İl Başkanı Av. Turgay Şahin’in yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Sevim, geçtiğimiz hafta boyunca esnaf ziyaretleri, Ahilik Haftası etkinlikleri ve çeşitli açılışlara katıldıklarını belirtti. Bu açılışlar arasında, hayırsever iş adamı Özcan Halaç tarafından yapılan Emirdağ Çocuk Evleri Sitesi ve Rabia-Recep Kuş Anaokulu yer alıyor. Ayrıca, Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali kapsamında, 114,70 metre uzunluğunda yapılan lokum ile Guinness Rekorlar Kitabı'na girdiklerini açıkladı.

Öğrenciler Yılın İlk Derslerini Rektör Okumuş 'Tan Aldı Öğrenciler Yılın İlk Derslerini Rektör Okumuş 'Tan Aldı

KONGRE SÜRECİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Son olarak Sevim, AK Parti’nin ilçe kongrelerine Ekim ayında başlayacağını belirterek, kongrelerin şölen havasında geçeceğini ifade etti.  

Kaynak: FADİME ÖZKARAN