AK Parti Teşkilatı, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığının tensipleriyle Dinar İlçe Başkanlığına Hüseyin Demir’in atandığını duyurdu.

Ak Parti̇ İl Başkani Ve Mi̇lletveki̇lleri̇, Hüseyi̇n Demi̇r’i̇ Tebri̇k Etti̇1

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yeni görevinde Hüseyin Demir’e başarılar diliyor, teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz" dedi.

Başkan Mısırlıoğlu: ‘’ Burcu Köksal Kendini Sağlama Almış’’ Başkan Mısırlıoğlu: ‘’ Burcu Köksal Kendini Sağlama Almış’’

Ak Parti̇ İl Başkani Ve Mi̇lletveki̇lleri̇, Hüseyi̇n Demi̇r’i̇ Tebri̇k Etti̇

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya ise, Hüseyin Demir’in Dinar İlçe Başkanı olarak atanmasının ardından, "Sayın Ahmet Büyükgümüş’ün tensipleriyle Dinar İlçe Başkanlığına atanan Hüseyin Demir'i tebrik ediyor, görevinde üstün başarılar diliyorum. İlçemiz ve teşkilatımıza hayırlı uğurlu olsun" şeklinde görüş belirtti.

Ak Parti̇ İl Başkani Ve Mi̇lletveki̇lleri̇, Hüseyi̇n Demi̇r’i̇ Tebri̇k Etti̇2

Bir diğer AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven’ de, Dinar Gençlik Kolları Başkanları ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Hüseyin Demir’i ağırladıklarını ifade etti ve Yurdunuseven sözlerine devam ederek, “AK Parti Teşkilat Başkanımız Sn. Ahmet Büyükgümüş'ün olur ve tensipleriyle Dinar İlçe Başkanı olarak atanan Hüseyin Demir’e yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Dinar ilçemize ve teşkilatımıza hayırlı olsun” dedi.

Gomn Ngj W4 A A Fz8 Y

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan ise, “Adalet ve Kalkınma Partisi Teşkilat Başkanımız Sayın Ahmet Büyükgümüş’ün tensipleriyle Dinar İlçe Başkanlığı görevine atanan Sayın Hüseyin Demir’i tebrik eder, kendisine bu önemli görevinde üstün başarılar dilerim. Görevi Dinar’ımıza ve teşkilatımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Kaynak: GAMZE KARABULUT