Toplantıda konuşan Mestan Özcan, Başkan Köksal'ı genel kuruldan tanıdığını belirterek, "Bu şehirde özellikle nereye talip olduğunu bilmeyen bir belediye başkanınız oldu. Kendisini genel kuruldan tanırım. Zora gelince bayılır, kendinden geçer. Konfor ortamı bozulunca kilitlenir" ifadelerini kullandı.

KÖKSAL'DAN ANINDA YANIT 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Milletvekili Özcan'ın açıklamalarına sosyal medya hesabından yanıt verdi. Köksal, paylaşımında, "Bu zat Tekirdağ’dan gelip bize had bildirecekmiş. Afyonkarahisarlı hemşehrilerim %51 ile kime had bildireceklerini bilirler" diyerek, Özcan'ın sözlerine tepki gösterdi.

Rektör Karakaş: Gurur ve övünç kaynağımızsınız! Rektör Karakaş: Gurur ve övünç kaynağımızsınız!

AK PARTİLİLERE TEPKİ YAĞDI 

Afyonkarahisarlı vatandaşlar da Başkan Köksal'a destek vererek, "Belediye başkanımız Burcu hanımı yalnız sanmasınlar. Biz Afyonlular onun yanındayız. Başka bir ilden gelip bizim şehrimizde, bizim başkanımıza kimse had bildiremez. Afyonluya kimse laf edemez. Elin Tekirdağlısı gelmiş Afyonluya posta koyuyor, Afyonlu AK Partililer de alkış tutuyor. Bu kadarına da pes artık. Afyonkarahisar için çalışıyoruz demekle olmaz, önce kendi başkanına sahip çıkmak gerekir" dediler. 

I M G 20240818 W A0041

Kaynak: ÖZEL HABER: FADİME ÖZKARAN