Afyonkarahisar Devlet Hastanesi bünyesinde geçtiğimiz günlerde Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi kuruldu. Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, merkezi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Opr. Dr. Ahmet Murat Koyuncu ve hastane idarecileri de ziyarette hazır bulundu.

Afyonkarahisar'da Kanser Hastaları İçin Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi Kuruldu!

Çocukluk çağı obezitesine dikkat! Çocukluk çağı obezitesine dikkat!

Merkezin sorumluları ve hastane yöneticileri, Dr. Serhat Korkmaz'a merkezin işleyişi ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bu ziyaretin ardından İl Sağlık Müdürü Korkmaz ve ekibi, merkezde incelemelerde bulunarak değerlendirme toplantısına katıldı.

Afyonkarahisar'da Kanser Hastaları İçin Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi Kuruldu!

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI VE MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIM

Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi'nin hizmetlerinin hızlı, etkili ve multidisipliner bir yaklaşımla yürütülebilmesi amacıyla düzenlenen toplantıya hastane idaresi ve ilgili dal uzmanı hekimler katıldı. Toplantıda, kanser hastalarının tanılarının tartışılması ve en etkin tedavi planının belirlenmesi için multidisipliner tümör konseyinin oluşturulması kararlaştırıldı.

Afyonkarahisar'da Kanser Hastaları İçin Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi Kuruldu!

KANSER HASTALARINA DAHA İYİ HİZMET

Toplantı sonunda, hastanede daha kapsamlı tetkik ve tedavi için gerekli olan personel, tıbbi cihaz, donanım, malzeme ve hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Bu kapsamda merkezdeki hizmetlerin daha da geliştirilmesi hedeflendi.

Kaynak: NURBANU SOY