Afyonkarahisar'da, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına karşı bir grup çocuk, cesur bir protesto gösterisi gerçekleştirdi. Afyonkarahisar Kudüs Platformu'nun öncülüğünde İmaret Camisi önünde toplanan çocuklar, ellerinde Türk ve Filistin bayraklarıyla İsrail'in saldırılarına tepki gösterdi.

Emirdağ’da Cafer Kızılırmak Camii ve Külliyesi İçin Protokol İmzalandı! Emirdağ’da Cafer Kızılırmak Camii ve Külliyesi İçin Protokol İmzalandı!

A A 20240725 35229091 35229088 A F Y O N K A R A H I S A R D A I S R A I L I N G A Z Z E Y E Y O N E L I K S A L D I R I L A R I P R O T E S T O E D I L D I

"Çocukların Protesto Yürüyüşü"

Çocuklar, ellerinde pankartlarla Zafer Meydanı'na kadar yürüyüş yaptı ve İsrail aleyhine sloganlar attı. Yürüyüş sırasında çocukların coşkusu ve kararlılığı dikkat çekti. Protestoya katılan aileler de çocuklarına destek vererek yürüyüşe eşlik etti.

A A 20240725 35229091 35229089 A F Y O N K A R A H I S A R D A I S R A I L I N G A Z Z E Y E Y O N E L I K S A L D I R I L A R I P R O T E S T O E D I L D I

"12 Yaşındaki İsmail Gölcük'ün Açıklamaları"

Yürüyüş sırasında grup adına konuşan 12 yaşındaki İsmail Gölcük, çocuklar olarak burada oyun oynamak için değil, oyunu bozmak için toplandıklarını belirtti. Gölcük, "Şimdi oyun zamanı. Bu oyunda alışveriş yaparken paralarımız hiçbir zaman zalimlere gitmeyecek. Bu oyunda, ümmetin bütün çocukları Mescid-i Aksa'nın bahçesinde özgürce oynayacak. Bu oyunda oyun yok, oyunu bozmak var." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA