Toplantıya, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan’ın yanı sıra İl Başkanı Turgay Şahin, Erkmen Belediye Başkanı Yücel Şahin, AK Parti Afyon Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, AK Parti Afyon Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.

Tarım İl Müdürlüğü işlenmeyen araziler için çalışma başlattı! Tarım İl Müdürlüğü işlenmeyen araziler için çalışma başlattı!

Toplantının açılışında kısa bir konuşma yapan Hasan Arslan, “Sayın Bakanım ve değerli milletvekillerim, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Erkmen’de olmaktan mutluluk duyuyorum; Erkmen, Afyon’un en güzel yerlerinden biridir. Bizi burada ağırlayan Erkmen Belediye Başkanı’na tekrar teşekkür ediyorum,” dedi.

YENİ YÖNETİM VE BAKAN GÖKTAŞ’A TEŞEKKÜR

Hasan Arslan, “AK Parti’nin yeni yönetimine hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Ayrıca toplantımıza katılan Bakanımıza da teşekkürlerimi sunuyorum,” şeklinde konuştu. Arslan, Bakan Mahinur Özdemir Göktaş ile gurur duyduklarını ve Afyon’a ve ülkeye kazandırdıkları için minnettarlıklarını belirtti.

Kaynak: Ahmet Sarlık