Ahilik Haftası etkinlikleri çerçevesinde, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hasan Arslan, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal ve çeşitli oda başkanlarıyla birlikte yaş sebze ve meyve pazar yerinin açılışı gerçekleştirdi.

Açılışta yapılan duaların ardından, esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi. Ziyaretler sırasında, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hasan Arslan ve Belediye Başkanı Burcu Köksal, esnafın taleplerini dinlediler. Ayrıca ziyarette ekonominin güçlendirilmesi ve esnafın desteklenmesi konuları ele alındı.

AFYON'DA 114 METRELİK LOKUMLA 'DÜNYANIN EN UZUN LOKUMU' REKORU KIRILDI AFYON'DA 114 METRELİK LOKUMLA 'DÜNYANIN EN UZUN LOKUMU' REKORU KIRILDI

Açılışa, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hasan Arslan, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Afyonkarahisar Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Yılmazaslan, Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Karataş, Afyonkarahisar Giyim Eşyası İmalat ve Satıcılar Odası Başkanı Hüseyin Karnıbüyük, Afyonkarahisar Kasaplar, Sucukçular ve Lokantacılar Odası Başkanı İbrahim Yörük, Afyonkarahisar Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Veysel Gök katıldı.

Kaynak: GAMZE KOÇAK