Açılış törenine Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın yanı sıra, Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Süleyman Çavdar, Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş, İyi Parti İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Faruk Duha Erhan katıldı.

BölgeeBAŞKAN BURCU KÖKSAL: “TOPLUMCU BELEDİYECİLİĞİN SİMGESİ”

Açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Törende konuşan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, halk lokantalarının, geçim sıkıntısı çeken vatandaşlara destek sağlamak için önemli bir adım olduğunu vurguladı. Başkan Köksal, “Belediyecilik halkın yanında olmaktır. Halk lokantalarımız, toplumcu belediyeciliğin simgesi olarak vatandaşlarımıza hijyenik koşullarda, uygun fiyatlarla sağlıklı ve lezzetli yemekler sunmak için çalışıyor. Amacımız esnafımıza rekabet etmek değil, dayanışma ve paylaşmayı artırmaktır” dedi.

Whatsapp Görsel 2024 10 02 Saat 13.57.27 A0147Fb9DÖRT ÇEŞİT YEMEK 75 LİRADAN SUNULACAK

AKÜ Biyoteknoloji Topluluğu TEKNOFEST 2024'te Türkiye Üçüncüsü Oldu! AKÜ Biyoteknoloji Topluluğu TEKNOFEST 2024'te Türkiye Üçüncüsü Oldu!

Başkan Köksal, ikinci Halk Lokantası’nda dört çeşit yemeğin 75 lira gibi uygun bir fiyata sunulacağını belirterek, “Cumhuriyetin çocukları olarak, Mustafa Kemal Atatürk’ün halkçılık anlayışını Afyonkarahisar’da yaşatmaya çalışıyoruz. Amacımız, vatandaşlarımızın bu zor günlerde yalnız olmadığını hissettirmek” diye konuştu. Ayrıca, belediyenin bütçesinin dikkatli ve halk yararına kullanıldığını ifade eden Köksal, lokantanın toplumsal dayanışma ve adaletin bir simgesi olacağını vurguladı.

Whatsapp Görsel 2024 10 02 Saat 13.57.23 8B816C81KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ VE YEMEK DAĞITIMI İLE DEVAM ETTİ

Tören, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı ve ardından yemek dağıtımı gerçekleştirildi. Vatandaşlar, yeni Halk Lokantası'ndan sıcak ve sağlıklı yemeklerini alarak dayanışmanın ve paylaşmanın tadını çıkardı. Başkan Köksal, açılışın sonunda “Daha dayanışmacı ve adil bir Afyonkarahisar inşa etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diyerek projeye destek veren herkese teşekkür etti.

Topuklu Efe-1

Whatsapp Görsel 2024 10 02 Saat 13.57.23 Af81Daab

Kaynak: CEMİLE KAYTAN