BOLVADİN’DE 657 TABİ MÜDÜRDEN SİYASİ ÇIKARIMLAR MI? BOLVADİN’DE 657 TABİ MÜDÜRDEN SİYASİ ÇIKARIMLAR MI?

Dünyanın en eski günahlarından bir tanesi olan fuhuşun Afyonkarahisar’da ki durumunu araştırdığımızda karşımıza bambaşka bir durum çıktı. Afyonkarahisar merkezde ve Erenler olarak bilinen bölgede dağınık şekilde konuşlandıkları ifade edilen hayat kadınlarıyla müşteri gibi konuştuk. 

SEANSI 800 SAATİ 2500 TL
Araştırma haberimizde söz konusu fuhuş iddiası için yaptığımız araştırmada onlarca numaraya ulaşırken hayat kadınlarının müşteri bulmak için yoğun bir şekilde sosyal medya uygulamalarını kullandıklarını gördük. Sosyal medya üzerinden açtıkları sahte hesaplarla müşteri bulmaya çalışan hayat kadınlarının sıklıkla facebook ve X üzerinden kişisel profillerinde numaraları paylaştıkları görüldü… 
Bazı hayat kadınlarının masaj hizmeti adı altında müşteri buldukları öğrenilirken bazılarının da oryantal gösterisi ve kursu şeklinde müşterilerle konuştukları öğrenildi. 

ARALARINDA ÇOK CİDDİ SAYIDA İŞ ADAMLARI DA VAR
Afyonkarahisar’da fuhuş iddiasının perde arkasında özellikle bir ilçeden çok sayıda iş adamının bu hayat kadınlarıyla beraber oldukları ifade edilirken eşcinsel eğilimli trans bireylerin de fuhuş yaptıkları iddia edildi. 
Fuhuş yaptıkları ifade edilen hayat kadınlarının büyük bir çoğunluğunun Afyonkarahisarlı olmadığı ve başka illerden geldikleri öğrenilirken diğer şehirlerde yaşayan arkadaşlarına Afyonkarahisar’a gelmelerini tavsiye ettikleri de öğrenildi. 
Konuyla alakalı olarak vatandaşların Türk aile yapısını bozan ve yasal olmayan bu durumla alakalı yetkililerin etki gücünü artırması yönünde talepleri olduğu öğrenilirken Afyonkarahisar genelin de ilgili birimlerin çok ciddi bir çalışma yürüttüğü de gelen bilgiler arasında yerini aldı. 

Kaynak: ÖZEL HABER: ALİ KÜÇÜKKARTAL