Emniyet güçlerinin titizlikle yürüttüğü çalışmalar neticesinde, "Kasten Yaralama," "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma ve Sağlama," "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak," "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama" ve "Resmi Belgede Sahtecilik" gibi toplamda 5 ayrı suçtan aranması bulunan bir şahıs yakalandı. Bu şahsın, 7 yıl kesinleşmiş hapis cezası ve 10 bin TL adli para cezası olduğu tespit edildi.

21 ADET UYUŞTURUCU HAP VE 4 ADET BIÇAK ELE GEÇİRİLDİ

Şok uygulamalar ve rutin devriyeler sırasında ise 80 şahıs ve 30 araç sorgulandı. Yapılan bu denetimlerde bir araca 8.635 TL idari para cezası kesildi. Ayrıca, yapılan kontrollerde 25,62 gram uyuşturucu madde, 21 adet uyuşturucu hap ve 4 adet bıçak ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü'nün bu etkin operasyonları, suç ve suçlularla mücadelede kararlılığını bir kez daha ortaya koydu. Halkın huzur ve güvenliğini sağlama noktasında atılan bu adımlar, Afyonkarahisar’da emniyet güçlerinin ne denli etkili çalıştığını bir kez daha gösterdi.

Afyonda inanılmaz olay : Hakem cep telefonu videosunu kullanarak var'a gitti; pozisyona penaltı verdi! Afyonda inanılmaz olay : Hakem cep telefonu videosunu kullanarak var'a gitti; pozisyona penaltı verdi!

Kaynak: GAMZE KOÇAK