Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın talimatlarıyla şehrin dört bir yanına bayrak dağıtarak, zaferimizin gururunu ve ulusal birliğimizi pekiştirmek amacıyla büyük bir çalışma başlatan ekiplerimiz yaklaşık 5 bin adet bayrağı kapı kapı gezerek vatandaşlara  hediye etti. 

Zafer Haftası boyunca toplam 10 bin Türk Bayrağımız Afyonkarahisarlılara hediye edilmiş olacak. Her evin önüne asılan bayraklarla, zaferin 102. yılını şehrimizin her köşesinde hissetmeyi amaçladıklarını kaydeden Afyonkarahisar Belediye Başkanı  Burcu Köksal,  bu anlamlı günde, hep birlikte, tarihimizin büyük zaferini ve bağımsızlık mücadelesini yürekten kutlayacaklarını ifade etti.

Bu coşkulu etkinliğimizle, geçmişin gururunu yaşarken, geleceğe olan inancımızı da güçlendireceklerini dile getiren Başkan Köksal, “Büyük Taarruz ’un aziz hatırasını yaşatmaya devam edeceğiz. Tüm hemşerilerimize teşekkür eder, şanlı bayrağımızın altında bir arada olmanın verdiği güçle nice zaferlere ulaşmayı temenni ediyorum.” diye konuştu.

Mısırlıoğlu'ndan sert çıkış: Anayasa'nın ilk dört maddesi tartışılamaz! Mısırlıoğlu'ndan sert çıkış: Anayasa'nın ilk dört maddesi tartışılamaz!

Kaynak: CEMİLE KAYTAN