Karaaslan ve Milletvekilleri yerinde inceledi! Karaaslan ve Milletvekilleri yerinde inceledi!

TOPLANTININ MADDELERİ ŞU ŞEKİLDE:

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE KARDEŞ ŞEHİR PROTOKOLÜ GÜNDEMDE

Afyonkarahisar Belediyesi ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı arasında kardeş şehir ilişkisi kurulması ve bu doğrultuda protokol yapılması için Belediye Başkanı Burcu Köksal’a yetki verilmesi teklifi değerlendirilecek.

ZAFER STADYUMU KULLANIM ÜCRETLERİ BELİRLENECEK

Kocatepe Spor Kompleksi'nde bulunan Zafer Stadyumu’nun, amatör spor kulüpleri hariç, kamp için gelen spor kulüplerine ve sahaları kullanmak isteyen özel teşebbüslere kullandırılması karşılığında alınacak ücretlerin belirlenmesi teklifi görüşülecek.

GENÇLİK VE SPOR ŞÖLENİ ÖDÜLLERİ BELİRLEBECEK

Ağustos ayında düzenlenecek olan Gençlik ve Spor Şöleni kapsamında yapılacak Parkur Yarışması ve Ayak Tenisi Yarışmaları için ödül miktarları belirlenecek. Yarışmalarda dereceye giren ilk üç kişiye (iki ayrı yarışma, toplam altı kişi) toplamda 20.000 TL ödül verilmesi teklifi değerlendirilecek.

YENİ KADRO VE GÖREVLENDİRMELER HAKKINDA BİLGİ VERİLECEK

Afyonkarahisar Belediyesi'nin çeşitli birimlerinde yapılan yeni görevlendirmeler hakkında Belediye Meclisi’ne bilgi verilecek. Ayrıca, norm kadro yönetmeliğine göre Bilgisayar İşletmeni kadrosunun ihdas edilmesi ve mevcut personelin kadro derecelerinin uygun hale getirilmesi teklifi görüşülecek.

EĞİTİM DESTEĞİ TEKLİFİ GÜNDEMDE

Afyonkarahisar Belediyesi mücavir alan sınırları içerisinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine nakdi eğitim yardımı yapılması teklifi değerlendirilecek.

BELEDİYEYE AİT 24 ADET GAYRİMENKULÜN SATIŞI GÖRÜŞÜLECEK

Afyonkarahisar Belediyesi'ne ait çeşitli vasıflardaki 24 adet gayrimenkulün ekonomiye kazandırılması için satışlarının yapılması teklifi görüşülecek.

SELÇUKLU MAHALLESİ’NDE BULUNAN BAĞIMSIZ BÖLÜM AFSÜ’YE TAHSİS EDİLECEK

Afyonkarahisar Merkez Selçuklu Mahallesi’nde bulunan zemin kat 6 bağımsız bölü nolu gayrimenkul, Eğitim ve Aile Sağlığı Merkezi olarak kullanılmak üzere Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ne tahsis edilmesi görüşülecek. Tahsis süresi Belediye Meclisi tarafından belirlenecek.

TOPLU TAŞIMA ÜCRETLERİNDE GÜNCELLEME GÖRÜŞÜLECEK

Şehir içi halk otobüsü toplu taşıma ücret tarifeleri, Plan ve Bütçe Komisyonu raporu doğrultusunda güncellenmesi görüşülecek.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN