Törende, hastanenin yapımında büyük katkı sağlayan Yavuz Kocaşaban'a teşekkür edildi. Kocaşaban'ın, Afyonkarahisar halkına ve sağlık alanına yaptığı bu büyük bağış, törene katılanlar tarafından alkışlarla karşılandı.

YENİ HASTANENİN ÖNEMİ

Afyonkarahisar ve çevresindeki hastaların fizik tedavi ve rehabilitasyon ihtiyaçlarını karşılayacak olan 100 yataklı hastane, modern teknoloji ve donanımlarla inşa edilecek. Bu yeni tesis, bölgedeki sağlık hizmetlerinin kalitesini önemli ölçüde artıracak.

AFSÜ REKTÖRÜ NURULLAH OKUMUŞ'UN AÇIKLAMALARI

AFSÜ Rektörü Nurullah Okumuş, hastanenin 200 yatak kapasitesine sahip olacağını ve otel konforunda inşa edileceğini belirtti. Ayrıca hastanede 20 terapi merkezi bulunacağını ve bunun Türkiye'de bir ilk olacağını vurguladı.

AFSÜ ile İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı AFSÜ ile İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Temel atma törenine,  Afyonakarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Nurullah Okumuş, İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: GAMZE KOÇAK