İlişkilerini gözler önünde yaşamaktan çekinmeyen çift, yakın arkadaşlarıyla çıktıkları tekne tatilinde dudak dudağa görüntülendi.

Zeynep Bastik Ve Se

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü çifti, son dönemde sık sık birlikte görüntülenmelerine rağmen ilişkileri hakkında net açıklamalar yapmaktan kaçınıyordu. Ancak bu kez, Cennet Koyu'nda yakın arkadaşları Bülent Şakrak, Umut Kurt, Melisa İnci ve Emircan İğrek ile birlikte çıktıkları tekne tatilinde kameralara yansıdılar. Ünlü çift, teknede birbirini öpücüklere boğarken objektiflere takıldı.

Zeynep Bastik Ve Serkay Tutuncu

Zeynep Bastık'ın Yoğun Konser Maratonu

Habere göre, yoğun bir konser takvimine sahip olan Zeynep Bastık, ilk fırsatta tatile çıkarak enerji topladı. Yakın arkadaşlarıyla birlikte Cennet Koyu'nda vakit geçiren Bastık, bu özel anları kaçırmadı. Tatilde, ünlü isimler Zeynep Bastık'ın yeni yaşını da kutlamayı ihmal etmedi.

Zeynep Bastik Ve Serkay Tutuncu Tekne Tatilinde 17498934 9084 M

Serkay Tütüncü'nün Gözleri Zeynep'in Üzerinde

Geçtiğimiz hafta Harbiye'de verdiği konser sonrası düzenlenen partide Tarık Mengüç'ün oğlu Baran Mengüç ile samimi şekilde dans eden Zeynep Bastık, yine dikkatleri üzerine çekmişti. Serkay Tütüncü ise uzaktan bu anları izlemeyi tercih etti.

Sıfır kilometre SUV araçları taşıyan tır önündeki tıra çarptı: 2 yaralı! Sıfır kilometre SUV araçları taşıyan tır önündeki tıra çarptı: 2 yaralı!

Zeynep Bastik Ve Serkay Tutu

Kaynak: FATMA SEDA CAN