2024 Avrupa Şampiyonası kapsamında Türkiye ile Gürcistan arasında yapılan maç, Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın talimatlarıyla dev ekrandan yayımlandı. Maç öncesi alana gelen vatandaşlara patlamış mısır, su ve limonata ikram edildi. Alanı dolduran vatandaşlar, ellerindeki Türk Bayraklarıyla Zafer Meydanı’nı adeta stadyuma çevirdi. Maçı heyecanla takip eden seyircilere Belediye Başkanı Burcu Köksal da eşlik etti. Alanı dolduran taraftarlar, Milli Takıma alkış ve tezahüratlarla destek verdi.

Zafer (1)

GALİBİYETİ EŞİ İLE KUTLADI

Belediye Başkanı Burcu Köksal ve vatandaşlar karşılaşmanın 3-1 kazanılmasıyla büyük sevinç yaşadı. Öte yandan Milli Takımın Portekiz’le Cumartesi günü saat 19.00’da oynayacağı karşılaşma da yine Zafer Meydanı’na kurulacak dev ekranda yayınlanacak. Müsabakayı eşi olan Belediye Başkanı Burcu Köksal ile birlikte izleyen Yasin Köksal ise yerinde duramadı. Millerimizin attığı her gol sonrası eşi Başkan Köksal’a sarılarak kutlama yapan Yasin Köksal Cumartesi günü oynanacak müsabakada da Zafer Meydanında olacağını söyledi.

Zafer (2)

Zafer Partisi İl Başkanı Gökhan Katırcı'dan İş Dünyasına Ziyaret Zafer Partisi İl Başkanı Gökhan Katırcı'dan İş Dünyasına Ziyaret

Zafer (3)

Kaynak: GAMZE KOÇAK