Ebiş, derneğin 'Toplumun ahlaki ve manevi değerlerinin yok sayıldığı' iddiasıyla yaptığı açıklamaya karşı, Türk milletine karşı tutum sergilemiş Hamas liderinin fotoğrafının asılmasını sert bir dille eleştirdi. "Ermenileri ve Çin'in Uygur Türklerine yönelik zulmünü destekleyen, Akdeniz'deki petrol çalışmalarımıza engel olan bir devletin terörist liderinin resmini asmanın toplumun manevi değerlerine katkı sağladığını mı düşünüyorlar?" diyen Ebiş, bu tutumu "gülünç ve acınası" olarak nitelendirdi.

Tarım İl Müdürlüğü işlenmeyen araziler için çalışma başlattı! Tarım İl Müdürlüğü işlenmeyen araziler için çalışma başlattı!

Ebiş, ayrıca Motofest gibi şehrin tanıtımına ve değerine katkı sağlayan etkinliklerin eleştirilmesini de anlamakta zorlandığını ifade ederek, "Şehitlerimiz için milli yas ilan edilmemesine ses çıkarmayanların, bu tür etkinlikleri toplumun manevi değerlerine zarar olarak nitelendirmelerini kabul etmiyorum," dedi. Zafer Partisi olarak Türk milletinin refahını ve iyiliğini düşünerek adımlar atmaya devam edeceklerini belirten Ebiş, açıklamasını "Ülkemizin bu zor döneminde milletimizin yanında olmayı sürdüreceğiz" sözleriyle tamamladı.  

Kaynak: FATMA SEDA CAN