Ahmet Bilal Öztürk, görev süresince kazandığı tecrübeleri paylaşırken, koltukların ve makamların geçici olduğunu vurguladı. Açıklamasında, "Bizler yetkilerin ve makamların geçici olduğunu biliriz. Pratikte de daha faydalı olabilecek arkadaşlarımıza devretmekten mutluluk duyarız," dedi.

Öztürk, bu düşünce yapısına sahip olmayanların, birden fazla maaş ve koltuğa talip olarak bencil davrandıklarını belirtti. Ayrıca, vatansever gençlerin yönetim kademelerinde yer almasının önemine dikkat çekti ve "Bu bencil düşüncede olanlar, ne derece vatanını, milletini düşünebilir ki?" ifadelerini kullandı.

Whatsapp Görsel 2024 09 11 Saat 10.40.14 19Ac14Cb

Gençlere Güven ve Vizyon

Görevi devrettiği Av. Gökhan Katırcı'nın Zafer Partisi'ne yenilikçi bir vizyon kazandıracağına olan inancını dile getiren Öztürk, "Genç kardeşimin görevi devralması bana umut, gurur ve mutluluk verdi," dedi. Genel Başkan Ümit Özdağ'ın onayı ile görevlendirilen Katırcı'ya yeni görevinde başarılar dileyen Öztürk, "Bu bir ayrılık değil, Kuvay-i Milliye ruhuyla vatan müdafaasına devam edeceğiz," şeklinde konuştu.

AFSÜ ile İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı AFSÜ ile İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Ahmet Bilal Öztürk, açıklamasını Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere yönelik sözleriyle bitirdi: "Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz."

Kaynak: CEMİLE KAYTAN