Afyonda inanılmaz olay : Hakem cep telefonu videosunu kullanarak var'a gitti; pozisyona penaltı verdi! Afyonda inanılmaz olay : Hakem cep telefonu videosunu kullanarak var'a gitti; pozisyona penaltı verdi!

Orman ve Su İşleri eski Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, ilimize yapılan ulaştırma yatırımları ile ilgili kapsamlı bir açıklama yayınladı. “Her şey Sevdamız Afyonkarahisar için” diyen Prof. Dr. Eroğlu, “Ulaşım alanında ilimize muazzam yatırımlar yaptık. Bütün yollar Roma’ya çıkar sözünü değiştirdik, bütün yollar Afyonkarahisar’a çıkar. Bütün yollarımız Afyon Kaymağı gibi oldu. Ülkemizde en fazla bölünmüş yol ilimize yapıldı. Bölünmüş Yol Uzunluğu 2002 yılında sadece 54 km iken 2024 senesinde 595 km’yi geçmiştir” dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZ TAKİP EDİYOR

“Afyonkarahisar’a yapılmakta olan en büyük yatırımlardan birisi de hızlı trenin gelmesidir” diyen Prof. Dr. Eroğlu, “AK Parti Milletvekillerimizle diğer yatırımlar gibi bu yatırımı da yakından takip ediyoruz.  Ankara-Afyonkarahisar-İzmir Hızlı Treni gerçekleştiği zaman Afyonkarahisar bir kademe daha ileri bir seviyeye ulaşacak ve planlanan İstanbul- Kütahya- Afyonkarahisar- Antalya Hızlı tren hattı ve ilerde Konya- Afyonkarahisar- İstanbul hattı da gerçekleştiğinde Afyonkarahisar sadece karayollarının kavşak noktası değil, aynı zamanda Hızlı Trenlerin de kavşak noktası olacaktır. Hızlı tren yatırımını, Sayın Cumhurbaşkanımız bizzat takip etmektedir.”

Kaynak: GAMZE KOÇAK