Netflix'in merakla beklenen yeni filmi İstanbul İçin Son Çağrı'nın yıldızları, ilk gösterimin heyecanını yaşadı. Galada parıldayan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, daha sonra eşleriyle beraber parti atmosferine akarak dansın ve müziğin tadını çıkardı. Tatlıtuğ çiftinin şehvetli dansları ve Beren Saat'in ünlü sanatçı Gülcan Arslan ile de eğlenirken yakalanan neşeli anları, geceye sevgi ve coşku kattı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat filmlerinin galasında eşleriyle dans etti

Dilan Polat’tan romantik paylaşım Dilan Polat’tan romantik paylaşım

Oynadıkları roller kadar gündelik hayatlarıyla da ilgi çeken Beren Saat, filme dair düşüncelerini paylaştı: "Selin ve Mehmet'in dinamik aşk öyküsünü anlatıyor filmimiz. Seyircinin eğleneceği bir yapım oldu. New York'ta düzenlenen galada elde ettiğimiz olumlu geri dönüşler bizi çok mutlu etti. Ekranlarda yeniden olmanın verdiği heyecan tarifsiz" dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat filmlerinin galasında eşleriyle dans etti

Kıvanç Tatlıtuğ ise filmin kendine has önyargısız ve içten hikayesini vurguladı: "Samimi bir anlatımla modern ilişkileri ele aldık. Selin ve Mehmet karakterleri sadece New York'u değil, aynı zamanda kendilerini de keşfediyorlar. İzleyicilerimizi kendi ilişkilerini gözden geçirmeye, düşünmeye teşvik edecek bir film. New York galasının muazzam atmosferi ise unutulmazdı" şeklinde konuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat filmlerinin galasında eşleriyle dans etti

CEMİLE KAYTAN

Editör: Cemile Kaytan