Fehmi Güray Çakır açıklamasında, "Bizim teşkilatımız her zaman yarın seçim olacak gibi çalışmalarını sürdürür," diyerek Yeniden Refah Partisi'nin sürekli hazırlıklı olduğuna vurgu yaptı. Çakır, "bugünkü programımızda görüyorsunuz, seçim biteli 2 ay olmuş, 3. Genel başkanımız geliyor," diyerek partinin aktif çalışma temposunu gözler önüne serdi.

ERKEN SEÇİM BEKLENTİSİ

Erken seçim beklentisi hakkında da konuşan Çakır, "Erken seçim bekliyoruz, benim düşüncem en geç 2 sene sonra seçim bekliyorum," ifadelerini kullandı. Ancak dış sınırlardaki problemlerden dolayı herhangi bir tahminde bulunmak istemediğini belirten Çakır, "Ama dış sınırlarımızda olan problemler bunları tetikler mi ya da ileriye alır mı bununla alakalı pek bir şey söylemek istemiyorum," dedi.

İDDİALI İKTİDAR HAZIRLIĞI

AÇIK İFTİRA! AÇIK İFTİRA!

Erken seçim konusundaki iddiasını sürdüren Çakır, "Erken seçim mutlaka olacaktır, Yeniden Refah teşkilatları da yarın seçim olursa iktidar partisinden daha iyi ve daha hazırlıklı gelecektir," diyerek partisinin hazır olduğunu ve iddialı bir şekilde seçime gireceğini ifade etti.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ