Çay Konyaspor Futbol Okulu’nda gerçekleşen buluşmada Başkan Kantartopu, sporun ve eğitimin gençler üzerindeki olumlu etkisine dikkat çekti. Genç sporcularla yakından ilgilenen Kantartopu, onların gelişimine katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Lkj-1

Sporun ve Eğitimin Önemi Vurgulandı

Gençlerin sporla büyümesinin ve eğitimle desteklenmesinin önemini vurgulayan Kantartopu, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her zaman yanındayız. Onların sadece akademik değil, sportif ve sosyal yönden de gelişimlerini önemsiyoruz. Spor, disiplin, özveri ve takım ruhu kazandırarak gençlerin hayata daha güçlü hazırlanmasını sağlıyor" dedi. Başkanın bu sözleri, genç sporcular ve aileleri tarafından büyük takdir topladı.

Çaayya

Gençlerden Başkan Kantartopu’na Teşekkür

Çay Konyaspor Futbol Okulu yetkilileri ve öğrenciler, Başkan Kantartopu’nun bu anlamlı ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Futbol Okulu adına yapılan açıklamada, "Başkanımızın gençlere olan ilgisi ve desteği bizleri çok mutlu etti. Sporu ve eğitimi teşvik eden bu tür ziyaretler, gençlerimize ilham veriyor. Başkanımıza, futbol okulumuza yaptığı bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz" ifadeleri yer aldı.

Ziyareti sırasında genç sporcularla sohbet eden ve onların sorularını yanıtlayan Kantartopu, Çay Belediyesi olarak her zaman sporun ve gençlerin yanında olmaya devam edeceklerini belirtti. Belediye olarak ilçedeki sportif faaliyetleri daha da geliştirmek için yeni projeler üzerinde çalıştıklarını söyleyen Kantartopu, “Spor, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlar ve onlara sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralar. Biz de belediye olarak spor altyapısını daha da güçlendirmek için elimizden geleni yapacağız” diye ekledi.

Çobanlar’da bitki koruma ürünü bayilerine yönelik denetim! Çobanlar’da bitki koruma ürünü bayilerine yönelik denetim!

Kaynak: Gamze Nazmiye Özbunar