Afyon Belediye Yüntaş Voleybol İlk Maçında Fark Yarattı Afyon Belediye Yüntaş Voleybol İlk Maçında Fark Yarattı

Samsung tarafından geliştirilen Galaxy AI modeli, yakın zamanda kullanıma sunulması beklenen özellikle uluslararası iletişimde sınırları ortadan kaldırmayı hedefliyor. Bu yenilik ile kullanıcılar, WhatsApp aramaları sırasında, farklı dilleri konuşan kişilerle anlık çeviri yaparak iletişim kurabilecekler. Samsung'a göre bu özellik, dil engellerini aşarak küresel iletişimi kolaylaştıracak.

Yabancı diller konusunda zorlanan kullanıcılar için büyük bir kolaylık sunacak olan bu özellik, çok dilli sohbetlerin önünü açacak. Konuşma esnasında gerçekleşecek çeviri sayesinde, artık kullanıcılar hiç bilmedikleri bir dille bile sorunsuz bir şekilde iletişim kurabilecekler. Samsung, bu gelişmeyle birlikte iletişimdeki dil engelini tamamen ortadan kaldırmayı vadederken, kullanıcıların karşılıklı anlayışını ve kültürlerarası etkileşimi artırma amacını güdüyor.

Samsung, sadece bu yılın başlarında duyurulan ve kısa sürede önemli gelişmeler kaydeden Galaxy AI sonrasında, One UI 6.1.1 güncellemesi ile sunulacak olan canlı çevirinin de müjdesini verdi. Bu özellikle birlikte, Samsung kullanıcı deneyimine yenilikçi bir katkı daha sağlamayı amaçlıyor. Kullanıcılar, heyecanla bu gelişmenin kullanıma sunulmasını bekliyorlar.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN