Bir vatandaşın yüksek kar vaadiyle insanlardan altın topladığı, bu altınları ise bir kuyumcuya bıraktığı iddia edildi. Olayda çok sayıda kişiden toplanan altınların altı aylık süre zarfında ikiye katlanacağı vaat edildiği öğrenilirken mağdur sayısının giderek arttığı ifade edildi.

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen olayda vatandaştan yüklü miktarda toplanan altınların yüksek kar vaadiyle kuyumcu bir şahsa teslim edildiği öğrenilirken söz konusu kuyumcunun ise altınları alarak ortadan kaybolduğu iddia edildi.

Yağ fabrikasında ki ihale bulmacası çözüldü! Yağ fabrikasında ki ihale bulmacası çözüldü!

KESİNLİKLE YASAL DEĞİL

Sandıklı da yaşanan bu olay sonrasında gözler yüksek kar vaadinde bulunan emsal örneklere çevrilirken akıllara ilk gelen şey durum ise kısa zaman önce ünlü sporcuların da adının geçtiği Seçil Erzan vakası oldu.

Sandıklı da gerçekleştiği iddia edilen bu olay sonrasında ise kuyumcunun akıbeti merak konusu olurken kaç tane daha mağdur çıkacağının bilinmediği öğrenildi. Yetkililer söz konusu yüksek kar vaadiyle yetkili olmayan kişiler tarafından para toplamanın yasal olmadığının altını çizerken vatandaşları dikkatli olması konusunda uyardıkları öğrenildi. 

Kaynak: ALİ KÜÇÜKKARTAL //ÖZEL HABER