Afyonkarahisar'da meydana gelen kaza yürekleri ağızlara getirdi 

Afyonkarahisar şehir merkezinde gerçekleşen kaza 2021 yılının Aralık ayında açılışı gerçekleşen  Şükrü Çelikalay Alt Geçidinde meydana geldi.  Oluşan kazada iki araçta ağır maddi hasar meydana gelirken görgü tanıkları kazanın oluş şekli karşısında şaşkına uğradı. Civardaki görgü tanıklarının ifadelerine göre hızla gelen iki araçtan birisi kontrolünü kaybedince diğer araca çarparak bariyerlerden diğer şeride geçti. Kazanin şiddeti beton bariyerleri yerinden oynatırken bölgeye gelen sağlık ekipleri yan yatan araçtaki yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Olay yerine gelen trafik ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlatırken yaralılar Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Trafik akışı ise bir süre kontrollü olarak tek şeritten verildi. 

BAKIMI HENÜZ BİTMİŞTİ 
Şehirde en son açılan alt geçit olan Şükrü Çelikalay Alt Geçidi Afyonkarahisar genelinde en az eğimli alt geçit olarak biliniyor. En son aydınlatma bakımı yapılan alt geçitte çalışmaların dün itibariyle tamamlandığı kaydedildi. 
Uzmanlar özellikle akşam vakitlerinde sürücülerin herhangi bir kaza yaşamamaları için alt geçitlerde hız yapmamaları yönünde uyarıyor. HABER: ALİ KÜÇÜKKARTAL