Olay, Sultanbeyli ilçesi Hasanpaşa Mahallesi’nde bulunan lüks bir sitede gerçekleşti. Site güvenliği durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine çok sayıda polis, olay yeri inceleme ekibi ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, Kübra Aykut’un hayatını kaybettiğini tespit etti. Cenazesi özel bir hastanenin morguna kaldırılırken, polis ekipleri olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

SOSYAL MEDYADA SON PAYLAŞIMI

Aykut, ölümünden sadece 5-6 saat önce TikTok hesabından temizlik yaptığı anları paylaşmıştı. Ünlü fenomen, paylaştığı son videoda sağlığından bahsederek, "Enerjimi topladım ama kilomu toplayamıyorum. 44 kiloya düştüm. Yemek yiyemiyorum, acıkmıyorum. İnternetten iştah açıcı karışımlar buldum ama işe yaramıyor. Doktorum birden yemeğin dokunacağını söylüyor ama ben hiç yiyemiyorum. Sanırım yarın 43 haftaya 40 kiloya düşeceğim. Acilen kilo almam gerekiyor" ifadelerini kullanmıştı.

VEDA MEKTUBU ORTAYA ÇIKTI

Lopez ve Diddy'nin geçmişi yeniden gündemde! Lopez ve Diddy'nin geçmişi yeniden gündemde!

Aykut’un evinde bulunan veda mektubu, intihar ettiğine dair şüpheleri güçlendirdi. Polis ekipleri, mektubu inceleyerek soruşturmayı derinleştirdi.

DİLAN POLAT HASTANEYE GELDİ

Aykut’un sevgilisinin Dilan ve Engin Polat çiftinin avukatı Enes Çetinkaya olduğu iddia edildi. Olayın ardından Dilan Polat, Aykut’un naaşının bulunduğu hastaneye giderek polis ekiplerinden ve hastane yetkililerinden bilgi aldı. Polat, bir süre hastanede bekledi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ