AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Sandıklı'da gerçekleştirilen 'Termal Turizm ve Gurbetçi Festivali'nde, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hasan Arslan, Sandıklı Kaymakamı Önder Çengel, Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş ve AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Murat Erkalan ile birlikte vatandaşlarla buluştu. Reşadiye köyünde yapılan bu etkinlikte, milletvekili Yurdunuseven, vatandaşlarla birebir temas kurarak onların sıkıntılarını ve taleplerini dinledi.

"Tasarruf Tedbirleri Eleştirilerine Sert Tepki"

Sportif faaliyetler için değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi Sportif faaliyetler için değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

Festivale katılan vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Yurdunuseven, tasarruf tedbirleri konusundaki eleştirilere de sert bir dille yanıt verdi. Yurdunuseven, festivallerin gereksiz harcama olarak görülmesini eleştirerek, "Bazı kişiler tasarruf tedbirlerinden bahsediyor, ama festivaller yapıyorsunuz, gereksiz para harcıyorsunuz diyorlar. Ancak bilin ki bu festival, belediyemiz ya da devletimizin kasasından 1 kuruş bile çıkmadan, sponsor firmalar tarafından finanse ediliyor. Devletimizin ve vatandaşlarımızın vergileri, çarçur edilmiyor, sizlere hizmet olarak geri dönüyor. Bu vesileyle sponsorlara çok teşekkür ediyorum," dedi.

Vatandaşlar Eğlenceye Devam Etti

Festival boyunca keyifli vakit geçiren vatandaşlar, akşam düzenlenen etkinliklerde sahne alan ses sanatçısı ve besteciyi dinleyerek eğlencelerine devam etti. Sandıklı'daki bu festivale yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, gece boyunca coşkulu anlar yaşadı.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN