Afyonkarahisar'da geçtiğimiz haftalarda, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü ve Yeşilay Afyonkarahisar Şubesi iş birliğiyle anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve eşi Dr. Selim Yiğitbaşı, etkinlikte çocuklarla bir araya gelerek,onların mutluluğuna ortak oldu.
Çocukların sağlıklı yaşam bilinci kazanması ve sporun yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen etkinlik büyük ilgi gördü. Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü ve Yeşilay Afyonkarahisar Şubesi’nin iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte,Selçuklu, Esentepe, Kadınana ve İstiklal Çocuk Evlerinden gelen 23 çocuk, düzenlenen futbol maçında sahaya çıkarak, eğlenceli bir gün geçirdi.
ÇOCUKLARIN FUTBOL SEVİNCİ
Selçuklu, Esentepe, Kadınana ve İstiklal Çocuk Evlerinden gelen 23 çocuk, futbol sahasında hem eğlenerek hem de dostluk ruhunu pekiştirerek keyifli anlar yaşadı. Her yaştan bireyin katılımıyla, sahada renkli görüntüler ortaya çıktı.
Vali Yiğitbaşı ve eşi, çocuklarla birlikte futbol oynayarak onlara moral verdi ve sporun sadece fiziksel değil, aynı zamanda sosyal ve psikolojik açıdan da büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı.
VALİ YİĞİTBAŞI: "ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ"
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, etkinlikte, çocukların mutluluğunun kendileri için çok değerli olduğunu belirtti. "Çocuklarımızın, sağlıklı bir şekilde büyümeleri ve topluma faydalı bireyler olmaları için her zaman yanlarında olacağız. Bu tür etkinlikler, onların hem fiziksel hem de duygusal gelişimlerine katkı sağlıyor," dedi. Vali Yiğitbaşı, çocuklarla birlikte sahada olmak ve onlara neşe kaynağı olmak istediklerini de ifade etti.