KÜÇÜK KALPLERDEN BÜYÜK SESLER KÜÇÜK KALPLERDEN BÜYÜK SESLER

Afyonkarahisar Valiliği, 19 Nisan 2025 tarihinde saat 17.10 sularında Çobanlar Kavşağı mevkiinde işçi servis aracının da karıştığı bir trafik kazası meydana geldiğini duyurdu.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, kazanın hemen ardından 112 Acil, sağlık, AFAD, itfaiye ekipleri ile kolluk kuvvetlerinin hızla olay yerine sevk edildiği bildirildi. Kazada 1’i ağır, 7’si orta, 4’ü hafif olmak üzere toplam 12 vatandaşın yaralandığı ve yaralıların Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındığı belirtildi.

Kazaya ilişkin soruşturmanın sürdüğü vurgulandı.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, valiliğin yaptığı açıklamayı alıntılayarak, “Yaralı vatandaşlarımıza Allah’tan şifa diliyoruz. Tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.

Kaynak: GAMZE KARABULUT