Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, LGS'de derece elde eden öğrencilere verdiği tatil sözünü yerine getirdi.

Geçtiğimiz günlerde Vali Yiğitbaşı, başarılı öğrencileri makamında ağırlamış ve bu görüşme sırasında öğrenciler, Vali Yiğitbaşı’na İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’nin öğrencilere verdiği tatil sözünü hatırlatmıştı.

Mehmet Bozkuş: Siber savaş Mehmet Bozkuş: Siber savaş

Vali Yiğitbaşı sözünü tuttu!

Müdür Sünnetci, Vali Yiğitbaşı'na "Sayın Valim, bu sözü sizlere güvenerek verdik" diyerek esprili bir dille durumu aktarmıştı. Görüşme sırasında komik anlar yaşanmış ve öğrencilerin yüzünde tebessümler oluşmuştu.

Öğrenciler Gönüllerince Eğlendi

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, öğrencilere verdiği sözü tutarak gençlere gönüllerince eğlenebilecekleri bir tatil hediye etti. Tatil anlarını sosyal medyada paylaşan Vali Yiğitbaşı, “Emekle, gayretle ve azimle çalışarak hayallerine ulaşma noktasında önemli bir adım atan öğrencilerimiz LGS'de derece elde etmeyi başardılar. Onların istekleri yerine geldi ve şampiyonlarımız gönüllerince tatil yaptı” ifadelerinde bulundu.

Öğrencilerin çabalarının karşılık bulması ve ödüllendirilmesi, diğer öğrenciler için de motivasyon kaynağı oldu. Öğrencilerin tatil anlarını sosyal medyada paylaşan Vali Yiğitbaşı, toplumda büyük bir beğeni topladı. Tatil görüntüleri, hem öğrencilerin hem de ailelerinin mutluluğunu gözler önüne serdi.

Kaynak: NURBANU SOY