Programa, valilik yetkilileri, MÜSİAD üyeleri ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çalışanları da iştirak etti. Sevgi Evleri’nde kalan çocuklarla birlikte iftar sofrasını paylaşan Vali Çiçek, çocuklarla yakından ilgilenerek onlara moral verdi.

Vali Çiçek, iftarın ardından yaptığı konuşmada, toplumun her kesiminin özellikle ihtiyaç sahibi çocuklara yönelik duyarlı olması gerektiğini belirterek, Sevgi Evleri’nde kalan çocukların mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için devletin her zaman yanlarında olduğunu vurguladı.

Ramazan Bayramında Mezarlıklar Unutulmadı Ramazan Bayramında Mezarlıklar Unutulmadı

MÜSİAD tarafından düzenlenen etkinlik, sosyal sorumluluk projelerinin bir parçası olarak büyük takdir topladı. İftar programı, çocukların mutlu anlar yaşadığı, anlamlı bir buluşma olarak hafızalarda kaldı.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN