Ferhunde Hanımla, Jet Sosyete, Yargı, Menajerimi Ara ve Ben Bu Cihana Sığmazam gibi birçok projede rol alan usta oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu, sağ elinden iki operasyon geçirdi. Sağlık durumunu Instagram hesabından paylaşan Şamlıoğlu, ameliyatlarının başarılı geçtiğini belirtti.

Sddgfdfgfh

Yapılan projeler değerlendirildi! Yapılan projeler değerlendirildi!

Sağ Elindeki Sorunlar

Peş peşe geçirdiği operasyonlardan sonra Instagram hesabından fotoğraflarını paylaşan Şamlıoğlu, "Dokuya saygılı iyi bir hekim tarafından ameliyat edilirseniz sonrasında kuş gibi kalkabiliyorsunuz. Sağ elimde iki operasyon birden gerçekleşti; bir tırnak altından bloom tümör alındı, bir de baş parmağın altında onu deforme eden kemik çıkartıldı" ifadelerini kullandı.

Lkçlkçlç

Ünlü İsimlerden Destek

Oyuncunun paylaşımına Songül Öden, Ata Demire, Şebnem Bozoklu, Seda Bakan, Zerrin Tekindor ve Ceylan Ertem gibi isimlerden geçmiş olsun yorumları yağdı. Bu destekler, Şamlıoğlu'nun moralini yüksek tutmasına yardımcı oldu.

Şamlıoğlu, ameliyatını gerçekleştiren doktoruna övgüler yağdırarak, "İyi bir hekim tarafından ameliyat edilirseniz, sonrasında kuş gibi kalkabiliyorsunuz" dedi. Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten usta oyuncu, hayranlarına da teşekkür etti.

Sdfghjklo

Sosyal medyada büyük ilgi gören paylaşımıyla Şamlıoğlu, hayranlarından ve meslektaşlarından çok sayıda destek mesajı aldı. Bu mesajlar arasında "Geçmiş olsun", "Sağlığınıza dikkat edin" gibi ifadeler dikkat çekti.

Ayşenil Şamlıoğlu'nun sağlık sorunlarını atlattıktan sonra yeni projelerde yer alıp almayacağı merak konusu. Hayranları, usta oyuncunun en kısa sürede ekranlara dönmesini sabırsızlıkla bekliyor.

Kaynak: GAMZE KOÇAK