ATV'de yayınlanacak "Milyoner Aile" yarışmasında, dört aile 500 bin TL'lik büyük ödül için kıyasıya mücadele edecek. Yarışmanın formatı gereği, her aile dört kişilik ekipler halinde yarışacak. Aileler, istedikleri akrabaları ile yarışmaya katılabilecek ve soruları en hızlı ve doğru şekilde yanıtlayan aile, büyük ödülün sahibi olma yolunda öne geçecek.

Engin Altan Duzyatan Milyoner Aile Yarismasiyla 17511502 9515 M

Milyoner Aile'de kaybetmek yok. Yarışmanın 14 sorusu, cevapları içinde barındırıyor ve ödüller her soruyla birlikte katlanarak artıyor. En hızlı ve doğru cevapları veren aile, büyük ödül olan 500 bin TL'yi kazanma şansını yakalayacak.

Çlkjhgvfcx

Elenen Aileler de Kazanacak

"Milyoner Aile" yarışmasında, elenen aile bile kasasında biriken ödüllerle yarışmadan ayrılacak. Her bölümde en düşük puanı alan aile, yerini yeni bir aileye bırakacak. Bu şekilde yarışmanın heyecanı sürekli canlı tutulacak.

Engin Altan Düzyatan'dan Büyük Dönüş

Engin Altan Düzyatan'ın sunacağı bu yarışma, izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Başarılı oyuncunun sunumuyla daha da renkli hale gelecek olan "Milyoner Aile", ATV ekranlarında izleyicilere keyifli anlar yaşatacak.

Çiftçiler tarım sigortası konusunda bilgilendirildi! Çiftçiler tarım sigortası konusunda bilgilendirildi!

Engin Altan Düzyatan'ın sunduğu "Milyoner Aile" yarışması, izleyicilere hem eğlenceli hem de heyecan dolu anlar yaşatacak. Ailelerin bilgi ve hızını test edecek olan bu yarışma, büyük ödül olan 500 bin TL için kıyasıya bir mücadele sunacak. Engin Altan Düzyatan'ın sunumuyla daha da renklenen "Milyoner Aile", ATV ekranlarında izleyicilerle buluşmayı bekliyor.

Kaynak: FATMA SEDA CAN