Kurucular yönetim kurulunun başkanlığını Oğuzhan Şamil Çil üstlenirken, yönetim kurulu üyeleri arasında Emine Akçeşme, Mehmet Emin Kalender, Ramazan Poyraz ve İsmail Tekeli yer alıyor.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, ilçede Türk Kızılay şubesinin kurulmasını büyük bir adım olarak nitelendirerek, “Büyüyen ve gelişen Emirdağ’ımıza yakışan bir şube açılıyor. Girişimlerimizle temsilcilikten şubeye dönüştürülen Türk Kızılay Emirdağ Şubemiz ve kurucular kurulunu tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi. Başkan Koyuncu, bu adımın Kızılay’ın yardım ve dayanışma faaliyetlerini daha etkin bir şekilde sürdürebilmesine olanak tanıyacağını belirterek şubenin Emirdağ’a hayırlı olmasını diledi.

Madencilik Sektörünün Temsilcileri Afyonkarahisar Valisini Ziyaret Etti Madencilik Sektörünün Temsilcileri Afyonkarahisar Valisini Ziyaret Etti

Emirdağ halkı, Türk Kızılay’ının şubeleşmesiyle birlikte yardım ve sosyal sorumluluk projelerinde daha aktif yer alabilecek.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN