Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kazada, turistleri taşıyan bir tur midibüsü direğe çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı.

Antalya Havalimanı'na turistleri götüren, 59 yaşındaki Şevki Çoban yönetimindeki 67 AAZ 365 plakalı tur midibüsü, D-400 kara yolu üzerindeki Demokrasi Bulvarı'nda bulunan köprülü kavşakta yön levhasının direğine çarptı.

Aa 20240703 35043910 35043909 Antalyada Tur Midibusunun Direge Carptigi Kazada 1 Kisi Oldu 14 Kisi Yaralandi (1)

Afyon’da kontrolden çıkan tır yol ortasına devrildi, 4 araç bir birine girdi! Afyon’da kontrolden çıkan tır yol ortasına devrildi, 4 araç bir birine girdi!

Yaralıların Durumu

Kaza sonucu, sürücü ile birlikte araçta bulunan 14 kişi yaralandı. Yaralılar arasında çocuklar da bulunuyor. Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar ilçedeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Durumu ağır olan sürücü Şevki Çoban yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralılardan birinin de hayati tehlikesi olduğu belirtildi.

İhbar üzerine hızla olay yerine ulaşan sağlık ve polis ekipleri, yaralılara müdahale ederek çeşitli hastanelere sevklerini sağladı. Olayın ardından trafik akışı kontrollü olarak sağlanmaya devam etti.

Yetkililer, kazanın sebebini araştırmak üzere olay yerinde incelemeler yaptı. Kazanın oluş nedeni hakkında henüz net bir bilgi verilmedi.

Kaynak: AA