Afyonkarahisar'daki şehit aileleri ve gaziler, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’dan Afyonkarahisar Hava/Garnizon Şehitliği’nin düzenlenmesi için talepte bulundu. Köksal bu talebe kayıtsız kalmayarak anında talimat verdi.

Teşekkürler Başkan Köksal!

BAŞKAN KÖKSAL'DAN ANINDA TALİMAT

Başkan Köksal’ın talimatıyla, Afyonkarahisar Belediyesi Park Bahçelievler Müdürlüğü ekipleri Afyonkarahisar Hava/Garnizon Şehitliği’ni adeta çiçek bahçesine dönüştürdü. Şehitliğin bakımı ve düzenlenmesi için yapılan bu çalışmalar, şehit aileleri ve gaziler tarafından büyük takdir topladı.

Teşekkürler Başkan Köksal!

BAŞKAN KÖKSALA TEŞEKKÜR

Şehit aileleri ve gaziler Başkan Köksal’a taleplerini ivedilikle yerine getirdiği için teşekkür etti. Şehit yakınları ve gaziler, “Başkanımız Burcu Köksal’a, şehitlik düzenlemesi talebimize hızlıca yanıt verdiği ve gerekli çalışmaları başlattığı için teşekkür ediyoruz. Şehitlerimizin hatırasına gösterilen bu özen, bizler için çok değerlidir” dedi.

Teşekkürler Başkan Köksal!

‘’ŞEHİTLERİMİZ İÇİN NE YAPSAK AZDIR’’

Afyonkarahisar Belediyesi Park Bahçelievler Müdürlüğü ekipleri, Başkan Köksal’ın talimatı doğrultusunda şehitliği çiçeklerle donattı. Şehitliğin yeni hali, ziyaretçiler tarafından da büyük beğeni topladı.

Teşekkürler Başkan Köksal!

Engelli ve eski hükümlü vatandaşlara hibe desteği başvuruları başladı! Engelli ve eski hükümlü vatandaşlara hibe desteği başvuruları başladı!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanında olduklarını belirterek, “Şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Onların hatırasına sahip çıkmak, bizler için en büyük görevdir. Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin taleplerine her zaman duyarlı olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: NURBANU SOY