Gelirinin Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlandığı gitarı, ünlü müzisyen Kenan Doğulu'nun satın aldığı ortaya çıktı. Teoman, daha önce mirasının dörtte birini çocuklara bağışlayacağını açıklamıştı. Sanatçı, bu sözünü tutarak müzayedede gitarını satarak elde edilen geliri Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışladı. Bu bağış, çocukların daha iyi şartlarda yaşaması için harcanacak.

Teoman In Acik Artirmadaki Gitarini Alan Kisi 17507461 3047 M

Hastanede yapılan şaka hayatını kararttı! Hastanede yapılan şaka hayatını kararttı!

Müzayede Detayları ve Diğer Katılımcılar

Bosphorus Art Society'nin düzenlediği müzayedede, sadece Teoman'ın gitarı değil, aynı zamanda Mercan Dede, Güven Kıraç, Sinan Çetin, Abdullah Oğuz ve Can Bonomo gibi sanatçıların eserleri de yer aldı. BAS Topluluk Başkanı Haldun Demirhisar, Teoman'ın başlattığı bu bağış geleneğinin gelecek müzayedelerde de devam edeceğini belirtti.

Teoman In Acik Artirmadaki Gitarini Alan Kisi 17507461 32 M

Sanat Dünyasından Büyük Destek

Sanat dünyası, Teoman'ın bu anlamlı bağışını destekledi. Özellikle Kenan Doğulu'nun gitarı satın alarak bu kampanyaya katkıda bulunması, müzayedeye olan ilgiyi artırdı. Sanatçıların eserlerini bağışlaması ve elde edilen gelirlerin çocuklara yönelik kullanılması, toplumsal farkındalığı da artırdı.

Teoman'ın ikonik gitarının satışından elde edilen gelir, çocuklar için büyük bir katkı sağlayacak.

Kaynak: AHMET SARLIK