Tebessüm Derneği Ege Bölge Temsilciliği İstişare Heyetinde; Afyon Kocatepe Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Mustafa Güner, Afyon Kocatepe Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Emin Uz, Afyonkarahisar eski Belediye Başkanı ve İl Genel Meclisi eski Başkanı Burhanettin Çoban, Mehmet Savaş ve Mehmet Candaroğlu bulunuyor. Ege Bölge Temsilcisi Doğan Selçuk, istişare heyetiyle birlikte hayırlı hizmetlere imza atmayı hedeflediklerini belirtti.
“POZİTİF DEĞİŞİM SAĞLAYAN BİR KURULUŞ”
Derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Emin Uz, Tebessüm Derneği’nin 2010’lu yıllarda pozitif bir değişim yaratmak amacıyla kurulduğunu ifade etti. Uz, “Derneğimiz, insanlara yalnız olmadıklarını hatırlatmak ve onların hayatlarını iyileştirmek amacıyla faaliyetler yürütüyor. Vizyonumuzda yoksulluğun giderilmesi, sosyal adaletin sağlanması ve gerçek ihtiyaç sahiplerine zamanında destek verilmesi var. Gençlere kolektif hareket bilinci kazandırarak, sosyal yardımlaşmayı bir araç kılmayı amaçlıyoruz” dedi. Uz, Tebessüm Derneği’nin İstanbul merkezden sonra ilk şubesini Anadolu’nun sembol şehirlerinden biri olan Afyonkarahisar’da açtığını ve burada yapılacak çalışmaların hayırlı olmasını dilediklerini söyledi.
“AFYONKARAHİSAR’DA HAYIR HİZMETLERİ BAŞLIYOR”
Afyonkarahisar eski Belediye Başkanı ve İl Genel Meclisi eski Başkanı Burhanettin Çoban da istişare heyetindeki rolüne değinerek, derneğin çalışmalarına katkı sağlayacaklarını belirtti. Çoban, “Afyonkarahisar’da faaliyete başlayan derneğimizin her türlü yardım ve bağış faaliyetlerini kurallara uygun şekilde emin ellere ulaştıracağını vatandaşlarımızla paylaşmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla destek olunabilecek bir oluşum” ifadelerini kullandı.
Basın toplantısında, Tebessüm Derneği’nin sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı artırmaya yönelik faaliyetlerinin devam edeceği belirtilerek, kamuoyundan destek çağrısı yapıldı.