MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, yaklaşmakta olan yerel seçimlerle alakalı açıklamalarda bulundu. Taytak, partisinin ve il teşkilatının seçimlere hazırlandığını ve yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade etti.

"MHP Afyonkarahisar teşkilatı olarak yerel seçimlere yönelik ciddi bir çalışma içerisindeyiz," diyen Taytak, geçmiş haftalarda yapılan toplantıların ardından ilçelerle ilgili tespitler ve görüşmelerin devam ettiğini belirtti. Her ilçede MHP adaylarının bulunduğunu ve Afyonkarahisar il genelinde de aday belirleme çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Taytak açıklamasının devamında, genel merkezin yönlendirmesiyle bir ittifak gerçekleşirse buna uygun hareket edeceklerini belirtti. "Öncelikle kendi gücümüzle seçime gitmeyi istiyoruz. Fakat genel merkezimiz ve başkanımız Afyonkarahisar'da ittifak yapmamızı isterse, buna hazırız" dedi. Ayrıca, MHP'nin kendi başlarına seçimlere girmeye hazır olduğunu ve adaylarının belli olduğunu ifade etti.

AK Parti'den CHP İl Başkanına jest! AK Parti'den CHP İl Başkanına jest!

Taytak, partililerden özellikle yerel seçimler öncesinde kapı kapı dolaşarak destek istediklerini ve MHP'nin politikalarını halka anlatmada kararlı olduklarını kaydetti. "Seçilecek arkadaşlarımızın arkasında duracağız ve zaferle çıkacağımızı inanıyorum" diyerek sözlerini tamamladı. G/A