SPORUN YANI SIRA TARİH VE KÜLTÜR DE TANITILIYOR

Mehmet Taytak, Afyonkarahisar’ın sadece sporla değil, aynı zamanda köklü tarihi ve kültürel değerleriyle de önemli bir şehir olduğunu vurguladı. Dünya Motokros Şampiyonası gibi uluslararası organizasyonların, şehrin tanıtımı için büyük fırsatlar sunduğunu belirten Taytak, bu etkinliklerin Afyonkarahisar’ı dünya çapında bilinir hale getirdiğini söyledi.

G Wzykno W4 A A Sfu U

YEREL VE ULUSLARARASI ZİYARETÇİLERE ŞEHRİN ZENGİNLİKLERİ TANITILDI

Taytak, Dünya Motokros Şampiyonası sırasında kurulan stantlar aracılığıyla Afyonkarahisar’ın zenginliklerini tanıtma fırsatı bulduklarını ifade etti. Şehrin kültürel, tarihi ve gastronomik değerlerinin uluslararası ziyaretçilere anlatılmasının büyük bir kazanç olduğunu dile getirerek, “Dünya Motokros Şampiyonası’nda, Afyonkarahisar’ımızı en iyi şekilde tanıttık. Burada kurulan stantlar aracılığıyla hem yerel hem de uluslararası ziyaretçilere şehrimizin zenginliklerini anlatma fırsatı bulduk,” dedi.

G Wzyknv Wk A A Q W8G

AFYONKARAHİSAR’IN KÜLTÜR VE TARİH POTANSİYELİ

Bu tür etkinlikler, Afyonkarahisar’ın sahip olduğu kültürel ve tarihi zenginliklerin daha geniş kitlelere tanıtılması açısından önemli bir platform sağlıyor. Şehir, yalnızca spor etkinlikleriyle değil, aynı zamanda kültür, tarih ve gastronomiyle de ulusal ve uluslararası düzeyde adından söz ettirmeye devam ediyor

Karaaslan, AFSÜ Palyatif Bakım Merkezi'ni ziyaret etti! Karaaslan, AFSÜ Palyatif Bakım Merkezi'ni ziyaret etti!

G Wzyknp W Q A E E Ha V

Kaynak: CEMİLE KAYTAN