Acar Market sorunsuz hizmet sunuyor! Acar Market sorunsuz hizmet sunuyor!

Temmuz ayında başlatılan bu kampanya, uygun fiyata yatırım yapma fırsatı sunuyor. Bu arsalar özellikle prefabrik ev yaptırmak isteyenler için büyük fırsatlar sunuyor.

Kampanya temmuzda başladı!

Milli Emlak Temmuz ayında dikkat çekici kampanya başlattı. Yazlık bölgedeki arsalar 2 milyon TL’den satılırken bazı arsalar 111 bin TL’ye kadar düşüyor. Bu kampanya yazlık bölgede arsa sahibi olmak isteyenlere yönelik bulunmaz bir fırsat.

Milli Emlak, Ayvalık’taki mülkünü 24 ay taksit seçeneğiyle aylık 4.675 TL’ye satıyor. Bu teklif yazlık alanda yatırım yapmak isteyenler için harika bir fırsat. Uzmanlar ise, konuya ilişkin yaptığı açıklamada uygun fiyata arsa satışlarının yaz aylarında bölgeye yatırım yapmak isteyenlere yönelik önemli bir fırsata dönüşeceğini, Ayvalık’ta 111.000 TL’den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olmanın prefabrik ev ve tatil imkanı sağlayacağını söylüyorlar.

Milli Emlak ile ilgili yerleri nasıl bulabilirim?

Türkiye genelinde Milli Emlak gayrimenkullerini aramak için www.milliemlak.gov.tr ​​adresini ziyaret edin. Bu bilgilere mülkün bulunduğu eyaletin Çevre ve Şehircilik Dairesi’nin internet sitesinden de ulaşılabilir.

Hazine arazisini nasıl anlayabilirim?

Bir arsanın Hazine arazisi olup olmadığını kontrol etmek için e-devlet platformuna giriş yaptıktan sonra .C. kimlik numaranız ve şifreniz ile e-devlet sistemine giriş yapılır. Daha sonra da arama alanının içine “Tapu Bilgileri Sorgulama” yazdıktan sonra parsel bilgilerine ulaşılır. Ancak bu hizmetten faydalanabilmek için kimlik numaranızı T.C. TAKBİS sistemine kaydetmeniz gerektiğini lütfen unutmayın.

Kadastro Kanununun 18. Maddesi. Maddeye göre hazine arazisi tapu kayıtlarında “ham toprak” ya da “hali arazi” şeklinde belirtiliyor. Bu tür arsalar Hazine adına kayıtlıdır ve bu bilgi tapuda yer almaktadır.

Kaynak: FATMA SEDA CAN