Gerçekleştirilen buluşmada, mezunların 41 yıl sonra ilk kez bir araya geldikleri önemli bir etkinlikti.41 yıl aranın ardından, mezunlar ve dönemin öğretmenleri ile 100'den fazla kişi ilk defa toplandıktan sonra, 1980 yılı mezunları bu yış Antalya Kemer'deki dört günlük program kapsamında yeniden bir araya gelmenin heyecanını yaşadı.

Dfghjklşi-1

Etkinlik süresince mezunlar, geçmişin eğlenceli anlarını ve anılarını yad etti. Grubun Yönetim Kurulu Başkanı, emekli kurmay Albay Selami Tütüncüoğlu, sosyal medya aracılığıyla eski sınıf arkadaşlarını ve dönemin öğretmenlerini titiz bir çalışmayla tekrar bir araya getirdi. WhatsApp ve Facebook grupları vasıtasıyla iletişim kuran Tütüncüoğlu, 40 yıl sonra eski arkadaşlarıyla düzenlenen etkinlikleri tertip etti ve geneleneksek hale getirdi.

Minik Yüreklerden Büyük Ziyaret Minik Yüreklerden Büyük Ziyaret

Sdfghjklş-1

 Tütüncüoğlu organizasyonun arkasındaki motivasyonu ve gelecek planlarını şu sözlerle dile getirdi: "Her yılın sonu 0 ve 5 ile biten dönemlerinde Afyon Lisesi'nde, diğer yıllarda ise farklı mekanlarda toplanma kararı aldık. Özellikle bir turizm şirketinin yöneticisi olan Mehmet Adar, organizasyon konusunda bize büyük destek veriyor. Bu tür buluşmalar vasıtasıyla kişiliğimizin şekillendiği zamanlara ait saf ve temiz duygularla dolu anılarımızı canlandırmak bizlere büyük mutluluk veriyor. Bu yılda Afyon Lisesi 1980 Yılı Mezunları olarak 13-16 Ekim tarihlerinde Kemer/Antalya’da buluştuk. 4 gün boyunca neşe dolu saatler geçirdik, 40-45 sene önceki kardeşlik günlerimize döndük, o nostalji atmosferinde kahkahalar etkinliğimiz boyunca hiç eksik olmadı. Katılan tüm dönem arkadaşlarıma ve değerli eşlerine etkinlik boyunca neşe, sevgi ve hoşgörü ortamına katkı sağladıkları için ayrı ayrı teşekkür ediyor, gelecek sene planlayacağımız yeni etkinlikte buluşmak üzere sağlık ve huzur diliyorum" dedi. 

Kaynak: CEMİLE KAYTAN