Bolvadin eski Belediye Başkanlarından merhum Mehmet Koçum'u vefatının 13. yıldönümünde ziyaret eden AK Parti Bolvadin Belediye Başkan A. Adayı Halil Uysal, böylece vefanın ve saygının önemli bir örneğini sergileyerek dikkat çekti.

Bolvadin'in siyasi ve toplumsal hayatında iz bırakan Koçum'un kabrine yapılan anlamlı ziyaret, AK Parti Bolvadin Belediye Başkan A. Adayı Halil Uysal'ın yerel kültür ve geçmiş değerlere verdiği önemi de gözler önüne serdi. Günün erken saatlerinde mezarlıkta söz konusu ziyareti gerçekleştiren Uysal, duyduğu saygı ve hürmeti bu anlamlı ziyaretle göstermiş oldu.

Bu zamanki politik gündemin yoğunluğu içinde aday adayının bu düşünceli hareketi, Bolvadin halkı tarafından takdirle karşılandı.

Öte yandan ziyaretle alakalı özellikle kare alınmaması için tek başına ziyarete gittiği öğrenilen AK Parti Bolvadin Belediye Başkan A. Adayı Halil Uysal’ın çevredekilerin objektifine takılmasıyla ziyaret ortaya çıktı. FADİME ÖZKARAN

Gaziler Günü'nde Anma Mesajı: Gazilerimiz Tarihi Bir Miras Olarak Yaşamaktadır! Gaziler Günü'nde Anma Mesajı: Gazilerimiz Tarihi Bir Miras Olarak Yaşamaktadır!

Editör: Fadime Özkaran