Hain darbe girişiminin yıl dönümünde akşam Afyonkarahisar’da yapılan programda konuşan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın “Sandıktan çıkan sonuca da herkes saygı duymayı bilecek” sözleri üzerine programda konuşan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven’in cümleleri yeni bir polemiği ateşledi şeklinde yorumlandı. Milletvekili Yurdunuseven’in konuşmasında Başkan Köksal’ın o dönem ki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu kast ettiği düşünülerek 15 Temmuz'da iki grup insan vardı: Tankların arasından geçip evinde televizyon izleyenler ve camileri basıp ezanları susturmak isteyenler. Bir de abdestini alıp sokaklara çıkıp tankların önüne yatan, uçaklara 'in lan aşağı' diyecek kadar yürekli insanlar vardı” şeklinde söylemine Milletvekili Özkaya’nın da yinelemesi programda soğuk rüzgarların esmesine neden oldu.

Gelin "Boşanıyoruz" yazdı, görümce iddiaları ortaya attı! Gelin "Boşanıyoruz" yazdı, görümce iddiaları ortaya attı!

KAMUOYU AK PARTİLİ VEKİLLERDEN FARKLI DÜŞÜNÜYOR

Şok polemik sonrasında milletvekilleri ile Başkan Köksal arasında soğuk rüzgarların estiği ifade edilirken bir diğer AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hasan Arslan’ın Sandıklı'daki programın ardından Afyon Merkezdeki programa dahil olduğu öğrenildi. 

Başkan Köksal ile AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven arasındaki polemiğin komuoyuna yankısı  15 Temmuz gibi siyaset üstü bir olayın polemik konusu edilmemesi gerektiğini yönünde oldu.

Kaynak: ALİ KÜÇÜKKARTAL