Birleşik Arap Emirlikleri'nin Başkan Yardımcısı, Başbakanı ve Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid Âl Mektum'un kızı Şeyha Mahra, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada eşinden boşandığını duyurdu. Şeyha Mahra, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda "Sen başka işlerle meşgulken, ben de boşandığımızı ilan ediyorum. Seni boşuyorum, seni boşuyorum ve seni boşuyorum" ifadelerini kullandı.

Wqdwefwe

Sosyal Medya Paylaşımıyla Gelen Ayrılık

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Başkan Yardımcısı, Başbakanı ve Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid Âl Mektum'un kızı Şeyha Mahra, iş yoğunluğundan dolayı eşiyle vakit geçiremediği gerekçesiyle boşandığını açıkladı. Mahra, 696 bin takipçisinin bulunduğu resmi Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Sevgili kocam, sen başka işlerle meşgulken, ben de boşandığımızı ilan ediyorum. Seni boşuyorum, seni boşuyorum ve seni boşuyorum. Kendine iyi bak. Eski karın" ifadelerini kullandı. Geleneksel İslam hukukuna göre kocanın eşine üç kez "seni boşuyorum" demesi, boşanmak için yeterlidir.

Wdwefwefew

2024-YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı! 2024-YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı!

Paylaşımın ardından, Instagram'da birbirlerini takipten çıkaran çift, birlikte çekilmiş fotoğraflarını da sildi. Geçtiğimiz sene görkemli bir düğünle evlenen çift, iki ay önce ilk bebeklerini kucaklarına almıştı.

Şeyha Mahra'nın paylaşımına Türkiye'den de yorum gecikmedi. Yaptığı yorumlarla sık sık adından söz ettiren şarkıcı Ebru Polat, paylaşımı beğenerek alkış emojisi koydu.

Dubai Prensesi

Kaynak: GAMZE KOÇAK